Dela ut nyckelband på mässor

share-lanyards-at-fairsNyckelband är smidiga att dela ut av många olika anledningar. Dels är de lätta att bära med sig i större mängder då de inte väger mycket och inte heller tar någon plats. Det gör att man kan nå ut till många mottagare och det är smidigt på mässor där man vill att deltagarna ska ha namnlappar eller passerkort.

Det blir liksom två flugor i en smäll. Dels är det ett smidigt sätt att bära namnlappen eller passerkortet, samtidigt får bäraren en gåva som de kan behålla och använda till andra saker senare, som exempelvis sina nycklar.

Dessutom kan du välja nyckelband i många olika designer och stilar, så att du därmed kan anpassa efter den målgrupp som tar emot nyckelbanden. Du kanske vill ha en massa nyckelband i många olika färger med ditt tryck på så att mottagaren kan välja färg själv.

På så sätt är det större chans att de kommer att få ett nyckelband som de tycker om och därmed även större chans att de kommer att använda det. Ju bättre nyckelbandet tas emot desto större exponering och längre varumärkesspridning kommer du att få för ditt företag. Det är helt enkelt en mycket gynnande profilprodukt att ge bort.

Se till att satsa på god kvalitet när du väljer dina nyckelband så att de håller ett längre tag. Genom att göra det bidrar du även till att det blir en längre exponering av ditt varumärke och att ditt nyckelband inte kommer att slängas på grund av att det är trasigt. Ett nyckelband som inte håller kommer inte att användas.

Fördelen med nyckelband är att det är en produkt som de flesta behöver och har användning för men inte ofta köper själva. Nyckelband bidrar till mer frihet och att man inte behöver ha fickor på kläderna när man går ut.