Välkommen till den här sidan, här kommer du kunna läsa mer om nyckelband och hur du med fördel kan använda det i marknadsföringen av ditt företag.

Nyckelband med ditt företags namn på är en present som ni bör dela ut vid alla event och mässor som ni deltar på. Det är någonting som är mycket smidigt att ge bort, samtidigt som det inte är så stor sannolikhet att mottagaren köper ett nyckelband själv. Samtidigt är det fantastiskt bra och bidrar till att det blir enklare att hålla koll på nycklarna, därför är det större sannolikhet att det kommer att användas. Nyckelband slits inte så mycket och därför kommer de att användas under en mycket lång tid och det blir därför en mycket bra exponering av ditt varumärke. Faktum är att nyckelband ger mycket bra exponering i den mån att de visas upp ofta. Många väljer dessutom att bära sina nycklar runt halsen för att de inte ska tappa bort dem, då kommer ditt företags namn att synas ännu mer.

Du kan få plats med mycket mer information på ett nyckelband än du tror. Som exempel kan du ha med ditt telefonnummer eller din mailadress, så att du kan bli kontaktad vid behov. Dessutom är nyckelband mycket billiga att tillverka och det blir därför fantastiskt smidigt att ge bort ett nyckelband till precis alla som vill ha ett, samt alla de som inte vill ha ett. Sannolikt kommer de att hitta ett användningsområde för det i alla fall och därigenom ge dig och ditt företag lång varumärkesspridning och mycket bra exponering.