Nyckelband en av marknadens största profilprodukter

Har ni problem med att välja profilprodukt, kört fast och inte kommer vidare med er kollektion? Att köra på storsäljarna är alltid ett säkert kort och en av de absolut mest använda profilprodukterna är nyckelband och logoband med tryck på! En av de större fördelarna nyckelband har är att de funkar på de flesta arbetsplatser med lite olika funktioner.

På vissa arbetsplatser används det för att ha passerkortet på ett tillgängligt och synligt ställe. På vissa företag används det av personalen som nyckelhållare.

Ett av de största användningsområdena är mässor, här delas nyckelbanden ut för att folk ska kunna fästa en presentationslapp och passerkort på så att folk snabbt och enkelt kan se vem det är de pratar med samt ta sig fram i mässområdets olika delar. Väldigt smidigt!

En av de största leverantörerna av nyckelband med tryck är printoz.se. De har ett stort sortiment i många olika stilar och modeller för att ni ska kunna hitta det logoband som passar er absolut bäst!

Nyckelband är också en flexibel produkt på det sätt att det går att göra i många olika tjocklekar och olika material. Vill man ha ett smalare band kan man välja det men behövs ett bredare går det fint också, man har stora möjligheter att få nyckelbandet precis som man vill ha det!

nyckleband med tryck

Välj rätt tillval för er

Man kan också göra många olika tillval i form av säkerhetsfästen, mobilsnöre, plastficka med mera. Allt för att öka användarmöjligheterna och se till att ni utnyttjar era logoband under lång tid!

Vad ska man tänka på när man väljer nyckelband med tryck då? Utgå från de funktioner ni vill att ert band ska ha, vid vissa tillfällen behövs det endast ett säkerhetsfäste och vid andra många funktioner så som säkerhetsfästen, mobilsnöre, plastficka med mera.

Vill ni läsa mer om nyckelband kan ni klicka er vidare till wikipedia där det finns en sida om nyckelband.

Vilket tryck ska man ha på sina nyckelband? Det går på de flesta modellerna av nyckelband att trycka över hela bandet vilket öppnar upp för fina möjligheter att göra en cool design. Använd er logo som bas och lägg sedan till detaljer och element i bakgrunden. Kanske ska bakgrundsbilden vara en bild från ert företag? Möjligheterna är enorma och endast fantasin sätter stopp!