Varför nyckelband?

lanyardsOm du har ett företag där man behöver nycklar eller passerkort genom att ta sig genom de olika dörrarna är nyckelband en fantastisk gåva att dela ut. Det är nämligen någonting som anställda kan sätta sitt passerkort eller sina nycklar i, bära kring sin hals så att de alltid vet var det är och aldrig oroa sig för att tappa bort. Många arbetskläder har inte fickor och då måste man lösa det på ett annat sätt. Nycklar som ligger överallt är inte säkert och det är osmidigt att alltid behöva hämta nycklarna i ett nyckelskåp, speciellt när man behöver dem hela tiden. Då är det absolut smidigast att böra nycklarna på kroppen på något sätt och då kommer nyckelband in i bilden. Det är helt enkelt ett måste för varje arbetsplats med många låsta dörrar och du kommer inte att ångra dig.

Samtidigt kommer det att minska risken att nycklarna försvinner och lika många nycklar kommer inte att behöva ersättas. Om dina anställda använder sig av skåp med nycklar är även då nyckelbanden mycket smidiga att dela ut. Det är helt enkelt mycket säkrare att bära nyckelband än att ha en nyckel direkt i fickan, om man ens har någon fickan. Förlorade nycklar är aldrig roligt och det är viktigt att man ser till att nycklarna är i säkerhet alltid samt lättåtkomliga för att det ska bli mindre spring och mer effektivitet.

Många väljer dessutom att dela ut nyckelband vid event och mässor. Anledningen till det är att ingen kan argumentera emot hur smidiga nyckelband faktiskt är. Faktum är att de är nödvändiga och om man tränar, eller inte har fickor kan ett nyckelband lösa de flesta av dina problem. Har du någonsin gått hem och bytt om på grund av att du inte har någonstans att ha nycklarna? Inte nu längre.